• >
 • Subiecte atractive, atent realizate de catre cadre didactice

  Concurs Interdisciplinar

  Suntem o echipa tanara, insa ne bucuram de experienta
  partenerilor nostri in dezvoltarea materialelor de concurs
  adaptate in acord cu programa scolara.

 • Impreuna! Pentru viitor!

  Uniti Impreuna

  Doar alaturi de parinti si cadre didactice,
  cei mici vor avea SANSA la un viitor mai bun!

about image
Docendo discimus - Prin predare, invatam

Educatia copiilor

Concursul Academia Junior este înscris în CPEERI (CAER) 2024 la poziția 680.

Vom desfășura a XX-a ediție a concursului național “Academia Junior” în perioada 23 - 30 mai 2024 (aveți posibilitatea de a susține concursul, oricând în lunile mai-iunie 2024).

Pentru detalii suplimentare în ce privește pachetul de premiere și discount-urile aferente, vă rugăm să ne contactați la adresa de email office@academiajunior.eu sau telefonic apelând 𝟎𝟕𝟓𝟗 𝟔𝟐𝟗 𝟕𝟏𝟓.

REGULAMENT DE ORGANIZARE:

Concurs interdisciplinar “Academia Junior”

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
Concursul se adresează copiilor din învățământul preșcolar și elevilor ciclului primar.
DESFĂŞURAREA CONCURSULUI:
Data desfăşurării concursului: 23 - 30 mai 2024. Data concursului poate fi adaptată în funcție de calendarul evenimentelor din localitatea Dvs, condiția fiind înscrierea până pe data de 23 - 30 mai 2024.

Locul: unitățile școlare participante la concurs.
Concursul se desfăşoară pe o singură secțiune, în patru etape anuale:
1.Secţiunea principală: Concurs interdisciplinar sub formă de test grilă
Subiectele sunt structurate sub formă de test grilă, în caiete format A4 color. Temele abordate sunt conforme cu programa școlară în vigoare, realizate de cadre didactice cu experiență.

.
Locul: unitățile școlare participante la concurs.
Concursul se desfăşoară pe o singură secțiune, în patru etape anuale:
1.Secţiunea principală: Concurs interdisciplinar sub formă de test grilă
Subiectele sunt structurate sub formă de test grilă, în caiete format A4 color. Temele abordate sunt conforme cu programa școlară în vigoare, realizate de cadre didactice cu experiență.

Înscrierea candidaţilor se va face prin completarea fişei de înscriere sau online la adresa www.academiajunior.eu . Fiecare cadru didactic poate înscrie minimum 20 candidaţi, însă recomandarea este un număr cât mai mare, pentru șanse ridicate de a primi trofeul Micul Academician. Fişele de înscriere completate se trimit electronic până la data de 13 mai 2024 pe adresa de e-mail office@academiajunior.eu .
Participanţii trebuie să vină cu instrumentele de lucru personale ( pix, stilou, creioane), însă vor avea la dispoziție din partea organizatorului materiale de lucru sub formă de caiet, unde vor găsi subiectele, variante de răspuns și spațiu dedicat pentru rezolvarea exercițiilor.

Timp maxim de lucru: 1 oră. Recomandăm tuturor candidaților să rămână în sală cel puţin o jumătate de ora pentru a răspunde întrebărilor fără grabă.
Caietele de concurs se înapoiază elevilor după corectare. Cadrele didactice, cu rol de evaluator vor corecta lucrările, în baza baremelor primite de la organizator. Rezultatele finale vor fi transmise organizatorului la adresa de email office@academiajunior.eu în vederea centralizării la nivel național și ulterior afișării pe site-ul oficial al concursului. Termen limită pentru transmiterea rezultatelor: 15 aprilie 2024.
Baremul de concurs: va fi oferit online tuturor coordonatorilor de proiect pe adresa de email oferită la înscrierea în concurs.

Anunţarea câştigătorilor:
Fiecare nivel ( Grădiniță Nivel I, Grădiniță Nivel II, Clasa pregătitoare, Clasa a I-a, Clasa a II-a, Clasa a III-a, Clasa a IV-a) va primi, prin tragere la sorți, câte un trofeu Micul Academician, respectiv un total de 7 trofee la nivel național per etapă.

PREMIILE CONCURSULUI
După susținerea concursului, și corectarea lucrărilor, fiecare candidat va primi caietul de concurs, diploma de merit și medalia Academia Junior.

DATE DE CONTACT
Pentru alte informaţii ne puteţi contacta la adresa de email office@academiajunior.eu.

 • 01

  Gradinita
  Nivel I

 • 02

  Gradinita
  Nivel II

 • 03

  Clasa
  pregatitoare

 • 04

  Clasa
  I-a

 • 05

  Clasa
  a II-a

 • 06

  Clasa
  a III-a

 • 07

  Clasa
  a IV-a

Concursul Academia Junior

Fiecare participant este important!

Concursul interdisciplinar Academia Junior se adresează tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 11 ani. Pe durata unui an școlar, puteți participa la una sau la toate cele trei etape ce se desfășoară la nivel național în perioade cheie pentru evaluarea celor mici. Fiecare participant va primi caietul de concurs, medalia Academia Junior și diplomă de merit. La finalul fiecărei etape, aveți șansa de a câștiga Trofeul Micul Academician. În cadrul fiecărei grupe acordăm câte un trofeu la nivel național. Și unitatea ta școlară poate fi câștigătoare!

Subiecte inteligente

Materialele de concurs sunt pregatite de catre cadre didactice cu experienta in domeniu.

Descarca

Vrei sa te pregatesti pentru concurs? Solicita-ne un numar din arhiva Academia Junior!

Antrenamente online

Poti accesa platforma noastra pentru a sustine teste de antrenament GRATUIT.

Livrare gratuita

Pachetele noastre de premiere vor fi livrate in cel mai scump timp, iar costurile de livrare le suportam noi!

De cand am inceput

my paints image

Participanti la concurs

Concursul Academia Junior

Pachet de Premiere Atractiv

Cu noi te vei bucura de calitatea serviciilor, promptitudinea in a raspunde nevoilor Dumneavoastra si atentia la detalii! Fiecare pachet de premiere este atent pregatit, pentru ca cei mici sa primeasca o experienta completa in procesul educatiei. Schema noastra de discount ofera cele mai bune preturi la ora actuala pe piata, si va da posibilitatea de a alege pachetul ce va avantajeaza.Inscriere la concurs!